Gammal sötnöt


image51
Min lilla terrorist fyllde hela två år igår <3

You do that.

Ska dricka cola och sitta och spela Half Life 2 hela och snacka med brasilianaren natten. Jag älskar Fredagar!


Flottbrodag

Fottsbro-dag idag.. Det är för hemskt. Jag har alltid hatat dom, och äntligen när man går i nian och är ledare så tror man att man slipper, men nej nej. Våran übersmarta gympalärare Camillo tilldelar oss grupp nr 9 med alldeles för få elever, vilket gör att vi också måste hålla på. Vi har fan gjort dethär i tio år, räcker inte det? Tack och lov var det här sista gången - gymnasiet nästa år!

Iallafall. Förra året hade jag jättesöta ungar, förutom den lilla ettan som klängde och höll på hela tiden. I år var båda mina ettor klängiga! Speciellt lilla kinesen Polly som höll på heeela tiden och skulle bäras och värmas och ville inte göra det och det, fick ont hela tiden.. Jag ville slänga henne i vattnet. Och den andra som slogs och höll på. Men dom andra var söta. Wihi (:

Nu är det bara tre horror-arrangemang kvar i skolan; Sätrahallen, Storvreten och Hallundahallen.

Jag vill ha ett eget liv. Ordna det precis så som jag vill ha det.

Gulligaste blocket

Har jag visat er mitt kollegieblock?
image9
Det är hur sött som helst.

v. 34

Första skolveckan har faktiskt gått riktigt snabbt, dock inte lika fort som helgen. Jag som verkligen hoppades på att det var lördag idag, haha. Men men. I SO har vi påbörjat projektet Världen efter 1945, så av den anledningen gick jag ner till centrum och hyrde der Undergang (Undergången) i Fredags och tittade på den uppe hos syster. Så äckligt. Början är inte speciellt farligt, det är så man tycker synd om Hitler. Han har sina stunder. Men slutet är verkligen äckligt, med alla skadade människor som ligger och skriker och folk som hela tiden tar livet av sig. En verkligt sevärd film, man får perspektiv på kriget. Tänkte även låna Reporter i krig och Jag flydde från Auschwitz någon gång, inte för att den sistnämnda har speciellt mycket med projektet att göra men den verkar intressant. Desvärre har jag knappt tid att läsa längre. Sorgligt. Jag som tänk läsa ut hela Anna Janssons deckarserie.
Sov till halv två igår, så himla skönt. Och under kvällen såg jag och pappa på Shrek 2 och Mr. Beans semester bara för vi hade så himla tråkigt, haha.

Men idag gäller det bara att plugga.. Ska kyla ner en Loka-flaska och hämta massor med frukt och tuggummi. Har ni tänkt på att man presterar bättre när man tuggar? Och en lathund till MOI;
Svenska: 2 bokrecensioner, Kap. 12 En komikers uppväxt.
Engelska: Översätta kap. 12, läsa och recensera Harry Potter and the Deathly Hallows.
Tyska: 2 sidor glosor tills på Tisdag.
NO: Genetik och genteknik VG & MVG-del.
SO: Världen efter 1945 VG & MVG-del.
Matte: Nationella genomgång, börja på kap. 1.


Lucifer & Diva

image23


Kom precis hem från systers lägenhet, har varit där och fyllt på katternas vatten och gosat lite. Mysiga missar (: Har märkt att Lucifer älsk. blir arg om man kommer upp och luktar hund, haha. Då vill han inte gosa, annars beter han sig själv som en hund; stryker huvudet mot halsen och slickar en på hakan.

Sista raden, tredje bilder ser ni förresten Divas smått patetiska försöka att mosa en fluga mot fönstret. Det är hur gulligt som helst att beskåda.
Bus-Lucifer undviker som vanligt att vara med på bild.


In Deinen Augen..

image22
..scheint alles sinnlos und leer.

Natten är ljus

image21
Foto: Jag Modell: Sonia
Från idag.

Tavlan

The Tavla. Mamma blev helt ego. "Men gud så duktig du är! Fast det visste jag redan."


image19
(Ignorera den hemska gardinen och balkongstolen.)


Rette mich

image15
Märks det att jag har tråkigt eller?

Pyromani

Den 29e Maj tvingades vi skriva ett brev om våra problem i skolan, och jag skrev nästan ett helt A4 och har sedan dess blivit kallad Problembarn haha. Idag fick vi tillbaka dom och det första jag gjorde var att bränna upp det i handfatet. Varmt och mysigt, röklukt är mysig. Jag är lite pyromanisk.


image13

Weekend-review

Sitter och försöker komma ihåg vad die Macht betyder (Nu vet jag ju att det betyder makten eftesom att jag tänker på Ich kämpf mich durch die mächte så fort jag ser ordet) och funderar på vad jag lagt Harry Potter. Tänkte nämligen göra klart mina läxor så fort jag får dom numera, så man slipper gå och oroa sig att det inte blir klart. Nian nu, måste satsa rejält. Och kontinentprojektet i vår.. Ja fy fan.

Ska snart springa upp med tavlan pappa fick i födelsedagspresent av syster Anna och visa mamma, (Inte min ide.) ska bara resa mig upp. Jag orkar inte. Är typ helt död. Ska nog duscha först, orkar inte göra det senare. Och jag måste platta håret. Och köpa nya skor.

Lördag 18/8:
Vi åkte till några släktingar och firade Villemo som fyllde 12. Det blev förstås tacos, surprise surprise. (; Alla var där, och vi hade hur kul som helst tills någon nämde tallriksmodellen. Det smartasset. Och då startades förstås Nordvall-diskussionerna som påminner om att spela fotboll med vår tävlingsinriktade klass och kan hålla på hur länge som helst..
Söndag 19/8:
Nu kom istället hela släkten (som vi redan träffade förgående dag) hem till oss istället, eftersom pappa fyllde år den 20e. De hade väntat sig en tårta och fick, till synes, en chock när de kom in i köket och fick syn på fetaste smörgåstårtan pappa fått för sig att göra. På sju timmar, haha. Aja, till och med Pernilla som hatar smörgåstårta åt. Jag säger ju att han är grym på att laga mat!

Första 'riktiga' skoldagen

Första riktiga skoldagen idag. Vårt schema typ suger. Tack och lov är alla våra lektioner 50 minuter långa, utom i helklass då de är 60 min långa. (Vilket vi fick reda på idag.. Efter fyra år med parallellklasser..) Dagen började med tyska, sedan engelska, 30 min lunch, musik och idrott. Sedan ska vi egentligen ha två timmar EA men vi fick i princip inga läxor så alla stack hem. Vår musiklärare har gjort illa handleden så vi har fått en vikarie vars namn jag inte uppfattade, och hon trodde att vår lektion började kl 12, då den egentligen började kl 11, så vi satt i musikrummet och lyssnade på musik, snackade fotboll samt spelade piano och trummor. Haha. Vi fick iallafall "endast" två läxor; hur många glosor som helst i tyska och en bokrencension i engelska. Grr. Tror jag ska recensera Harry Potter 7, orkar inte läsa fler böcker på engelska.

Hemmagjord pizza

Har precis skrivit klart mitt schema (som jag inte orkade göra i skolan) och laddat in bilderna från min Nikon. (Min alldeles egna<3) Tack och lov så försvann den lilla blå pluppen som uppenbarar sig på varje bild i displayen. Kan det vara fel på skärmen? Fick den ju den 17e :S Vad ska man säga, jag sliter ut mina saker.
Men nu ska jag duscha och sen så.. får man väl hitta på något. Vi har inte fått några läxor än, tack och lov. Får väl passa på att njuta av "friheten" då vi säkert kommer få släpa hem på ett helt bibliotek imorgon.


Det blev pizza idag, och såhär mumsig blev den. Min pappa är grym på att laga mat.

"På äventyr genom havren"

image5
Gotland är mysigt

Första skoldagen

Första skoldagen idag, mysigt. Eller inte. Jag har bävat inför denhär dagen, medan alla runt om mig har längtat till skolstarten. Varför? Hur kan man, när man är ledig och är allmänt fri, hur kan man då längta efter att sitta instängd i ett litet klassrum med dammiga fönster och bli beordrad att göra saker? Det kommer jag nog aldrig att förstå.
Imorse var jag hur glad som helst, vaknade till och med innan pappa. Kom hem och var helt död. Gjorde iallafall frukost imorse åt pappa som fyller år idag. Gamling blir hela 56 (; Ändå är han världens bästa. 
Grattis pappa <3

Välkommen till min nya blogg!

Av ren tristess har jag skapat en ny blogg, men.. jag kan inte påstå att det hjälpte speciellt mycket.


RSS 2.0