Vilken gaam :)

Sitter och tjockar i mig mammas goooda kycklingsallad:D
Drömde om den när jag satt och halvsov i morse ;)
Meen, nu har jag ett stort berg som väntar på mig :D

Systers heta lägenhet

Vi flyttade hit för ungefär ett år sen. I början av Januari flyttade min syster hit. Vår lägenhet ser ut som Berlinmurens andra fall, systers ser ut som.. New York.


2 x Kök, Badrum, Vardagsrum

3 x Kök, Balkong

Hall, 3 x Vardagsrum

Vardagsrum, 3 x Badrum

Samy Deluxe - Weck mich auf


This man need no introduction.
En av hans bästa låtar. Texten, musiken, videon, Samy. Utländsk musik blir inte bättre än såhär!
Längtar tills nya hemsidan kommer upp.

PRAO v.42


image220
Veckan har gått bra, det var väl kul. Har fått spendera mycket tid med ungdomarna, pratat och spelat och fått lite tips om gymnasiet och linjer och så. Har även städat och hjälp till att laga mat. Alltså det svåraste på dehär två veckorna måste nog vara att ha behövt vara social. Det är absolut inte min grej.

Översta bilderna; Bänk och lite spis, mycket gott te och en fin lampa haha.
Största bilden; Jag och mamma mitt i ett shackspel.
Nedersta bilderna; Jag, Mirre och Svante spelar kort och en övergångsbänk som jag vill ha.

PRAO v. 41


Kul på lagret...

...tills vi upptäcker kameran som satt ovanför oss. Nazi's skåp och chill i omklädningsrummet.

Jag i P's jacka, Paui "byter om", mer kul på lagret och våra heeta outfits.

Det har varit så fantastiskt roligt! Vet inte ens vart jag ska börja.
Måndag-Onsdag jobbade vi 8-16 men vi lyckades smöra in oss och jobba 9-16 Torsdag och Fredag. Egentligen skulle vi börja tio på måndagen och åtta resten av veckan, men Paui/Tomas hade missuppfattat det hela och sa till mig att vi skulle börja åtta på måndagen och tio resten av veckan.

Vi kom som sagt två timmar för tidigt på Måndagen så en timme stod vi i ett hörn av affären och garvade åt allt. Efter ett tag började Paui dansa och bagarna råkade se henne så dom stod och garvade åt oss. Sedan har dom helt enkelt tittat snett och skrattat åt oss. Orkar inte skriva allt som har hänt, men vi hade oslagbart roligt! Nazi, Anders och Erik var lätt bäst (:

Nästa program: Airwolf

Oj, är klockan redan tjugo i fem? Aja, har inte kunnat sova i natt. Eller snarare inte velat. Har haft supertråkigt så nu sitter jag och rensar halvfärdiga inlägg som sparats i utkast. Märks det eller? ;)


News Anchor Bloopers

News Anchor Bloopers, Nyhetsankar..hrm, bloopers, måste vara några av de roligaste som finns. Att sitta on air och råka säga fel, inte kunna springa där ifrån eller ta tillbaka det.

 
Vid ungefär 0:22 råkar Jonathan snubbla lite på tungan..

 
Det här är att skämmas i stil med Nattliv-tjejens kända svennespya.


Men den här är på något sätt min favorit. Hennes skratt är så smittande, man ser och hör hur hon verkligen försöker att koncentrera sig och inte skratta. Tyvärr så lyckas det inte speciellt bra. Jag har skrattat tills ögonen fylldes med tårar, jag kan inte förneka det.

13 September

Tänkte lägga ut bilderna från vår tjejiga båtresa med klassen för hundra år sedan, smått senil, må hända?
image158












Orkar inte skriva på alla bilder men men. Minnen. :)


Lördag 13/10


image240

Alexandra, Erik, Pillan och jag.
Jaa, vi skulle då fira Pernilla som fyllde 15 den 12e. Vi kom, vi åt och vi gick haha. Nemen vi rökte också vattenpipa som Pillan fått av sina kompisar, det var kul. Kommer ihåg när Joseph tog med sig sin till musiken och jag fick jätteont i huvudet av röken, men så var det inte denna gång. Vi använde äppelsmak utan tobak men jag måste säga att det luktade godare än vad det smakade.

Alexandra har även skaffat en supersöt "liten" valp - Lilly! Hon är übermysig och verkligen supermjuk, men ganska busig och vild haha. Lyssnar inte alls på någon och springer precis dit hon vill. Vet inte vad hon gick på, 6-10.000. Hon är en fyrakorsning; Sankt Bernard, golden och två raser jag glömt haha.
image241

Paul Dateh & Inka one - Hip hop violin


04.14 - Gnarls Barkley - Crazy
Han är otrolig

Lördag

Idag har vi pumpat!
Åkte till syster Anna och hennes Magnus för att hjälpa till och flytta. Träffade tre av deras kompisar, kommer inte ihåg vad dom hette men dom var hur sköna som helst! Stop med Anna i trucken och lastade in. Vi hade asroligt. Och sen när vi skulle åka från deras fula, kalla gamla lägenhet med kylskåp som slår om så att gallret dallrar var 20e minut åkte vi på rad till Enskedesfältet där deras nya (nybyggda till och med) lägenhet ligger. Det såg lite roligt ut, först ut var en silvergrå merca och en sandfärgad peugeot, sedan själva lastbilen, sedan en stålblå skoda och en grå WV. Sedan stog vi på åttonde våningen och lastade ur alla lådor och grejs som kom upp. Dom hade hyrt bilen från 13-18, i fem timmar, och vi blev klara vid 14.15 ungefär. En piss i nilen. Så blev vi bjudna på pizza för 700:- haha, tog kycklingpizza med curry, cok gott.

Deras nya lägenhet är så otrooooligt fin! Man ser Globen från vardagsrumsfönstret haha :D Lägenheten bredvid har visserligen utsikt över hela Årstafältet men vem kan klaga på globen?


Påväg, ett trevåningshus framför, söta Viktoria.
Vardagsrummet, ekkista och vägg i latte, handfat i badrummet, balkongen.
En del av köket, badrummet

Fredag

Ingen skola för mig, försov mig. Vaknade typ en kvart innan vår sista lektion slutade, tar tjugo min för mig att komma dit så det kändes onödigt att springa..
Men gjorde iaf klart svenskan och jobbade med NO-projektet. Sen åt jag och pappsen glass:D


Det trodde ni inte om mig va!

Får du 18+ är du korkar.

(x) tuggummit har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig - lätt asså.. -
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa : 4

( ) du har sprungit in i ett träd 
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
(x) du testade precis det ovanstående för att se om du klarade det. -haha självklart-
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/ har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam

summa : 3

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger -vad säga..-
(x) du har nån gång somnat på en lektion - inte vad jag minns-
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om - händer allt för ofta-
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal - haha, lätt-

summa : 4

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt -hosthost-
( ) du har nån gång satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka -bara med flit, faktiskt-
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa : 2

( ) du råkar ta sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen

Summa : 1

Totalt: 14
Jag är däremed inte korkad! Otroligt nog!

Onsdag

Idag var vi i gamla albyskolan och tittade på fucking alby. Sonia var med, hon dansade och gjorde lite bakgrundsspel. Hon är bra, riktigt bra, men hon får en rolig/bitchig blick när hon dansar haha. Och det var flera som såg det. Föreställningen eller vad man nu vill kalla den, var ganska bra. En blatteversion av fucking åmål. Vi kände jättemånga haha, bland annat Sonia (såklart), Wendy, Sofia och två killar vars namn jag inte minns, som gick ut från vår skola för några år sen. Tänkte fota men tänkte inte på det medans vi satt där.

Sedan fick vi gå tillbaka till skolan - gå! Varför?! Så tittade vi på film under engelskan, om Nelson Mandela. Den var bara en halvtimme lång men jag tror det bara var ett kapitel. Days that shook the world hette DVDn. Sedan tränade jag inför NO-provet med Ilker men vi satt mest och kollade på Tokio Hotel-bilder haha. Vad göra :)
Men det gick bra, jättebra faktiskt. 33/33, är lite stolt ;)

Idag blir det till att plugga mycket matte och börja fundera på vad jag ska skriva på svenskan.

Wihu

Nu är jag klar med engelskan och kusin har läst igenom den :D Håller på att träna inför NO-provet imorron. Tack och lov att vi börjar senare. Kommer ioförsig gå upp halv sex som vanligt, men har längre tid på mig att bli klar vilket behövs. Kommer ta hundra år för mig att vakna. Gör det iofs varje dag. Men men, jag är klar med engelskaaan! :D

Min jacka äter (spottar ut) nycklar

Fick förresten tillbaka mina nycklar idag, Carmen hade dom. Men istället tappade jag bort extranyckeln som jag fick av pappa igår haha. Asså min jacka äter nycklar, allt jag lägger i vänster ficka ramlar ut. Märkte det lite för sent, dock. Venne vad jag ska göra, måste prata med Sandra. Hon hade min jacka idag och jag behöver hjälp med bokrecensionen i engelska :P

Tisdag

Tyska på morronen, sedan engelska då vi fick skriva om praoen. Gick bättre än väntat för mig, jag hann inte ens skriva klart. När jag lämnade in den sa hon "Men titta vad du har skriivit!" .. jag är inte fem heller, har bara svårt att formulera allt jag vill säga/skriva. Det är väl därför jag inte pratar.
Men efter lunchen så färdades vi blixtsnabbt (gick i snigelfart) mot JS-hallen där vi skulle ha musik och idrott. Musik först ut, då tre killar från Liljeholmen var där och skulle kicka lite. Asså under musiken gör vi allt, utom musik. Idag blev det fotboll med dom tre och basket med Niklas. wtf? Men det var grymt bra, det blev fruktsallad där inne, den söta killen (;P) Simon kickade med frukt. Sen kastade han en vindruva på mig när han skulle langa till Mardan haha! Sedan hade vi idrott men mådda illa då så jag orkade inte byta om, men det behövdes inte. Vi skulle bygga en hinderbana och springa den två gånger. Jag sprang en och en halv gång haha ;P Tjejerna byggde en och killarna en, sedan fick vår gympalärare plåga sig igenom dom. När vi skulle plocka undan "råkade" jag skrika på Niklas, han och Mirza höll på att springa och krocka mot en tjockmatta där Nelly stod bakom eftersom vi skulle dra in en till, och dom lyssnade inte så jag fuckade ur. Han ba "förlåååt......." haha. Stackare.
Haha men under samligen så berättade vi lite om vår prao, och Shafik hade jobbat på Hammersta. 
Camillo: "Ja och det var väl lite med omgivning också?"
Shafik: "Ja.. bara tjejer"
Alla skrattar
Shafik: "Och dom hade fetaste stavproblemen!"
Nelly: "Hur gamla var dom?"
Shafik: "Det var Inger och dom!!"

Inger var får före detta mattant, hon är ganska gammal. Haha vi grät nästan :D
Vi hade förresten tre personer där som Camillo studerar med, han har börjat på högskolan och dom höll på med något projekt så det var hans grupp. Men dom kollade typ hur betygen blev könsrelaterade. Vi hade någon slags övning idag, två och två skulle vi dra upp varandra.. eller hur man ska förklara. Självklart var jag med Mirza (alltid). Ilker ba "Men jag ville vara med Camilla!" Asså det är något fel på honom, han har blivit skitskum sen jag sminkade honom på skolfotot och sen han började lyssna på Tokio Hotel. Och Edin, och Niklas. Edin ropar alltid "God morgon Camilla!" och när jag går förbi honom ser han typ arg ut, och Niklas är inte lika stöddig som han var förut. Inte stöddig, men vår klass är så hemma haha :D Man måste älska dom.

Meeen nu ska jag boxas lite och sedan duscha. Och sedan mååste jag plugga, måste lämna in bokrecensionen till engelskan imorron om jag inte vill ha IG och ska ha prov i NO. Hade totalt glömt bort det..

Måndag

Tillbaks till skolan igen, och trots att mitt nackhår reste sig vid åsynen av skolan (då jag fick en stark impuls att vända på klacken och springa hem igen) var det faktiskt riktigt kul att se alla igen och höra hur de haft det under praoen. Lyckligtvis verkar det som om jag (och Paui) har haft det roligast, medan alla andra tydligen tröttnat snabbt och/eller inte fått så mycket att göra. Därför måste jag bara säga HAHA! :D

Sitter hemma nu medan pappa är påväg till Skärholmen för att köpa lås eftersom jag tappar mina nycklar. Jag hade dom när jag låste och gick upp till mamma för att hämta mitt busskort som jag glömde igår. Jag letade lite och eftersom vi inte tycktes hitta dom så klädde mamma på sig för att skjutsa mig till skolan, och då hittade jag det. Sen gick vi ut och medan hon letade efter sina nycklar sade jag "Jag kan låsa" så tog jag upp nyckeln, låste och lade tillbaks dom i jackfickan igen. Sedan dess har jag inte sett dom, dom är heelt lost. Har letat precis överallt. Men men.

Har även en sms-konversation med Shafik som står på busshållsplatsen precis utanför mitt fönster. Jag visste att jag kände igen honom haha! Men han ser ju ut som en chokladjordgubbe så ;D
Väntar också på att mina ääälskade kusiner från Gotland ska komma hit :D:D:D Men nu ska jag göra något vettigt. (HAH!) Vi har ju faktiskt matteprov på ons/tors ;___;


I-landsproblem

Clean Warm Cotton  798kr, www.blush.se
Clean Fresh Laundry  798kr, www.blush.se
Piercing i ögonbrynet 420kr (ring), www.east-street.com
Ragdoll hankatt  ---, www.purramour.se / www.blocket.se
Sony Ericsson W910 Kent  ---, www.tre.se antar jag
"Fint kedjearmband", Moccapyton eller Vit/Guld  175kr, www.kyssjohanna.se
"Kenneth Jay Lanes fina äpple", Pärlemor  995kr,  www.kyssjohanna.se
Skinnjacka  ---, Wacko på drottninggatan

Och sedan kommer jag inte på något mer :/

Höstmys


image205
Kom in från en mysig problemad med hund och kamera för typ en halvtimme sedan. Iskallt ute, kylan biter sig verkligan fast i öron och kinder. Och vinden välte oss nästan ner i buskarna. Men det är färgglatt och mysigt ute, precis som det ska vara på hösten. Snart blir jag femton, moster, och det blir julafton! :D

Fredagslunch

Jobbade inatt igen och lyckades hålla mig vaken heela natten, gick inte och lade mig när vi kom hem hellre utan satte mig och tittade på Vakna med the Voice. Sedan har jag snackat lite med kompisar och sett på Midsomer Murder där Scott är med! Honom kommer man nästan inte ihåg.

Till lunch blev det kycklingsallad, pitabröd och Rhode Island från kiosken vilket sköljdes ned med Loka Naturell. Har aldrig tyckt om det, har föredragit Ramlösa Naturell och Loka Päron, men idag var det riktigt gott. Snodde även en liten bit pizza från mamma och en cola-burk jag inte öppnat än.


Timbaland ft. One Republic - Apologize


Jag älskar den här låten. Man behöver inte säga mer.
Men nu, så är det videon jag avgudar. Den är fantastiskt gjort, inga avklädda tjejer som dansar eller dyra bilar, nya mobiler eller en massa bling-bling som bländar en.

Den fantastiska videon är gjort av Aaron Platt.
http://www.aaronplatt.com/
http://www.myspace.com/aaronplatt

Bier

image201

Haha lite bra är den :D

Översättning

Har nu översatt hela Heilig. Nästan. Ska bara komma på vad raus och von Anfang an betyder.

Update
Okej, raus betyder bland annat rasa, rinna, bort.
von Anfang an tillkommer i meningar som;  "Von Anfang an war auch die Waffen SS", "Präzision von Anfang an", "Wege von Anfang an Bild". Vilket inte hjälper mig alls.

Mysigt mitt i natten

image193
En av världens hetaste nyhetsankare måste ju vara Ron (insert lastname) för The Daily Buzz. Han har även en av de mysigaste rösterna på TV och är lite småklanting.


Måste också tillägga; vilken bra musik det spelar på MTV under natten! Kent, Plain White T's, Timbaland ft. One Republic, Brick & Lace och en massa annat bra!

Mer frisyrer


Grymt snyggt!


Vill ha någon slags blandning av dessa. Luggen till höger och längden till vänster.
bilder: frilla.se

Ny frisyr?

Ska mammas kusin, den fantastiska frisören Lize imorron idag men har fortfarande inte bestämt mig för om jag bara vill toppa eller om jag ska skaffa ny frisyr.
image189image190image191
Jag vill ha något liknande bilderna ovan, vilket är ungefär som jag har nu. Extremt slitet dock, har inte klippt mig sen i sommras med alla kusinerna.

image192
Busig frisyr
bilder: frisyrer.se

"Im having popsicle-issues"

image188

Fredag

Kom till skooolan... och möts av Lena i åttan. "Kan jag få en kram? Jag vet att jag är läskig men det är du också." Det sista tillade hon när jag stod och stirrade på henne, så stod Signe precis bakom och tiggde kram hon också. Det var i princip vanlig dag bortsett från att skolfoto satte igång halv ett. Blev fett stressad, hade precis haft tyska och slutade halv tolv istället. Vi stod vid fönstret med flera plattångar och massor med smink och spayer utsprett över hela fönstretbläcket. Bättrade på mitt smink medan Siri stog och tuperade mitt hår, och så skulle jag försöka sminka Ilker samtidigt, slutade med att jag stog och petade stackaren i ögonen hela tiden haha. Han var skräckslagen haha. Sedan så blev vi klara till slut, Ilker hade tuppkam och allt, och då var klockan kvart över så vi fick i princip springa till andra skolan. Vi skulle nämligen fotas i MIKO Globen. Väl där lånade jag Nudems skinnjacka, det blev gryyymt:D Hade ingen piercing dock, men annars blev det helt okej. Han inte tvätta av sminket till fotot utan spex, så det fick vara men jag glömde ta av mig glasögonen på porträttet. Och jag var helt oförberedd, vi satt och snackade om hennes kamera XD Och klassfotot blev jag inte heller bra på.
Jag var förresten utklädd till Bill Kaulitz, om jag inte nämnde det :D

1. Haroumi (eller Yazmin, jag venne) och Niklas hjälper Ilker med tuppkammen.
2. Niklas haha:D
3. En glad Sonia :D
4. Fotbollsinspirerad Antionio påväg till Hammersta


1. Min sminkning från början, men sedan blev det en massa svart ögonskugga.
(Vad fet min näsa ser ut på den bilden XD)
2. Nudem och Mia. Mia har färgat håret blåsvart, jättesnyggt! Det är som Mardan säger; det framhäver hennes blå ögon haha :D
3. Sandra lookin' good i min mössa :D
4. Rockaren i Ilker har trätt fram och är påväg till Hammersta.


1. Nudem heting utan glasögon och iklädd min sjal
2. Glada linslusen Edin (och Sonias vackra hand)
3. Ilker som rockare och en okänd, mycket ful person.
4. Elin, Sonia och oinbjudna men hemmastadda Niklas


1. Sandra, Mia, Nudem och den okända människan igen :o
2. Ateka, Nelly, Elin och Nohadra *delishh*
3. Niklas, Edin, Mardan, Ilker.
4. Alla :D


1. Mardan som fotbollshulligan haha
2. Übersoeta Siri :D
3. Haha typisk Edin-pose
4. Edin och Ilker spänner musklerna


Två behind-scenes-bilder haha. Elin och Nelly fotar.


Mia och Mardan, Ilker och Niklas, Ilker och Mardan, Ilker haha :D
Efter fotograferingen gick vi tillbaka till skolan och hämtade min plattång och hjälpte Ilker tvätta av allt smink haha :D Stackaren stog i typ en halvtimme och gnuggade med tvål och varmt vatten och hårda pappershandukar. Men han fick bort det mesta till slut. Sedan sprang Niklas hem och hämtade sitt busskort, och så drog vi till Skärholmen. Vi gick runt lite och satt på donken i typ 30 min och fotade haha. Sedan gick Niklas och köpte kebab och så drog vi hem igen, haha. Är nu supertrött och har ont överallt, venne varför.
Fick precis reda på att eu betyder jag på portugisiska ;P

Torsdag

På hemstudiedagen igår så pallrade jag mig upp kvart i sex som vanligt och åkte till skolan, det var nämligen studiebesök på Asta Zenneca. Först tog det en timme för oss att komma dit, och väl där stog vi ute i typ en kvart. Men när vår lärares gamla klasskamrat Ewa E-C äntligen kom så blev vi först och främst försedda med sånahär namnlappgrejer i plast.. Jag hette plötsligen NbindesträckPet´tersson. Haha men Siri hette Sisri. I alla fall så blev vi insläppta till en gigantisk.. låt oss säga salong, med massvis av fancy bord och bartenderstolar. Vi gick igenom salongen mot en fet dörr - hörsalen - och det var verkligen dystert där inne. Fanns inte ens signal på mobilen. Sedan så berättade Ewa om Astra, vad dom gjorde, deras djurförsök och lite sådant. Efter ungefär en timme/90 minuter så gick vi ut i salongen och fick te, saft och mackor. Världens godaste mörka bröd asså! I alla fall, ungefär en halvtimme senare gick vi tillbaka till hörsalen där typ 5 personer från olika avdelningar berättade om sitt jobb och om sin utbildning, eftersom vi ska välja gymnasieskolor snart.
HAHA och när chefen för världens största tablettfabrik (vad nu hon hette), som ligger i sverige, och en tjej som jobbade där vid namn Veronica stod där uppe och pratade så ringde Pauis mobil. Och de hade suttit på första raden innan fikapausen, men sedan satte de sig med oss vid andra raden, och de hade ställt en korg med saker som vi skulle titta på ovanpå Paui jacka. Självklart började den ringa, och hon har inte satt på ljudlöst. Den ringer, och ringer, och ringer, och ringer, och så tystnade den. Sen ringer den IGEN haha och då sprang hon fram och tog den. Stolarna vi satt på var som biostolar, dom fälls upp när man inte sitter på dom, och det hade inte hon lagt märke till. När hon kommer tillbaka och ska sätta sig.. så finns inte stolen där och hon ramlar ned på golvet:D Herregud vad vi garvade. Så fick hon självklart ett sms som lät ashögt.
Efter föreläsningarna så gick vi en låång promenad runt hela Astra-området och kollade på salar och fabiker och en massa skit. Vi gick även förbi labbet där de hade råttorna, och just då sövde de ner en liten råtta som låg på rygg med narkosmasken över hela huvudet sötnöten :(
Aa. Men sedan.. så var det lunch! Det var skitskumma maträtter så jag funderade på att hoppa över, men valde ändå att pröva köttfärstårta. Och det var riktigt gott faktiskt, vi hade jätteroligt på lunchen.
Och när vi skulle hem missade vi förstås bussen, så vi stog där i typ 20 min och väntade, och pratade en massa. Haha jag och Mia satt och dreglade åt bilarna och spanade fälgar :D

Det var inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, det var väldigt intressant.


Brunett

Jag är brunett, frivilligt denhär gången. Eller frivilligt, jag var jag som bestämde det.
Har fått många kommentarer idag, en var till och med "tvungen" att röra mitt hår. Sonia var den enda som inte gillade det haha :D Hon föredrog när det var rött.


(Och fotograf är den stolta keffa haha)

RIP Guilherme?

Brasilianaren har inte varit inne på jättelänge. Jag tror han har dött.
I sitt stekheta land med sin hasch och med sina farliga kampsporter.


Turken dissade mig! :O:O
Men jag har mysiga engelsmän hemma :D

RSS 2.0